ROOTS MUNCHIES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 172 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roots Munchies. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 12:42 Een bijzonder prettige eerste kennismaking dat naar meer smaakt; goede balans in kwaliteit/prijs, een verrassende kaart en plezierige bezorger - complimenten!
25 sep 2022 om 13:47 Patatjes zoals de vorige keer goed! Vandaar dat ik het weer wilde proberen. Maar de burgerbroodjes zijn te klef en opnieuw weer zwom het volledig in witte dressing. (witte sladressing op een kipburger?) zonde van de burger zelf.
24 sep 2022 om 22:46 Wij hadden nachos, patat, loaded fries texas pulled beef, de caramel taart en een milkshake. Het was zoals altijd echt heerlijk, en de bezorger is ook altijd vriendelijk!
20 sep 2022 om 15:51 Altijd snel geleverd! En erg lekker. Vooral de Red Velvet Cake is hier favoriet
18 sep 2022 om 18:58 Als je het verzoek voor een review krijgt voordat je bestelling wordt geleverd, is het wel echt triest qua bezorgtijden... (Ik moest er een opgeven want bezorgtijd is verplicht, maar er is na 2u wachten nog niets bezorgd)
15 sep 2022 om 19:16 Washington burger menu: zou 5 sterren zijn als de hint van vis afwezig zou zijn. Helaas was die geur de vorige keer ook aanwezig.
11 sep 2022 om 23:29 was weer top ze waren 20 min sneller als aangegeven ik zeg goed bezig mannen
10 sep 2022 om 20:03 Bezorging duurde erg lang. Van de milkshakes zat er meer in de tas als in de beker. Portie zoete aardappel friet erg klein en slap. Telefonisch is dit bedrijf niet te bereiken
4 sep 2022 om 17:27 So excited to open my food, whole food was swimming in chilli sauce, i order fries but instead of that get sweet fries, burger has so much onions destroy the whole taste and salad uselessness no salt no taste….sorry but no
2 sep 2022 om 12:14 Lekker eten, vriendelijke bezorger. Fijn om een plek gevonden te hebben met toetjes!
31 aug 2022 om 21:35 Wat we kregen was lekker, maar een groot deel van de bestelling miste. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar hierna was het restaurant telefonisch niet bereikbaar. Alleen een antwoordapparaat. Op onze berichten hebben ze nooit geantwoord.
28 aug 2022 om 7:14 Kwaliteit goed maar niet mijn smaak. Pulled chicken patat wel erg lekker.