ROOTS MUNCHIES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 393 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roots Munchies. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 16:58 Lekkere burger en goede friet!
13 jun 2024 om 12:20 Wij bestellen hier met enige regelmaat. Zoals altijd was de bestelling snel geleverd. Alleen ...... kreeg ik een andere burger dan ik besteld had. Niet de eerste keer dat de bestelling niet goed was. Die "verkeerde" burger was trouwens ook lekker.
12 jun 2024 om 8:30 Drankje en saus waren samen verpakt, de deksel was open dus saus over de hele papieren zak, niet kunnen gebruiken, maar ook het blikje was blijkbaar zo geschud dat met het openmaken deze over m’n vloer leeg liep. Dus geen saus en een half drankje….
11 jun 2024 om 11:11 Snel en warm geleverd. De frietjes en zoete aardappel frietjes waren niet heel lekker en de loaded nachos was goed gevuld maar miste de sour cream en guacamole, maar de burger was ongelooflijk lekker! Hier bestel ik zeker nog eens een burger!
10 jun 2024 om 8:09 Eten was erg goed, lekker en vers. Een rietje bij de milkshake was wel handig geweest :-)
8 jun 2024 om 20:28 Al een paar keer hier besteld. Lekker eten, flinke porties, altijd warm en optijd bezorgd.
2 jun 2024 om 16:02 Altijd zeer smakelijke en ruime, warme porties! Een van mijn favoriete adresjes!
1 jun 2024 om 19:33 Bestelling kwam een uur te laat. Telefoon word niet opgenomen. Eten was klef en lauw, buiten dat om, kreeg ik de verkeerde bestelling. Voor mij nooit meer!!
19 mei 2024 om 6:06 Heerlijke burgers, patat was nog lekker knapperig. Binnen 25 min was de bestelling bij ons.
12 mei 2024 om 19:27 was weer super lekker en goed warm
11 mei 2024 om 23:51 Lekker snel en alles was nog vers en warm!
9 mei 2024 om 21:21 Heerlijk eten